Urządzenia i Akcesoria
Lamb and Green Bean Casserole
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
carrots cut in pieces150 g
-
onions quartered200 g
-
olive oil20 g
-
garlic cloves4
-
fresh thyme leaves1 bunch
-
lamb meat shoulder or neck, diced800 g
-
red wine150 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
meat stock200 g
-
tomato purée1 Tbsp
-
dried bay leaves3
-
cinnamon stick1
-
fine green beans halved300 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
26.1 g
Kalorie
1679 kJ /
401 kcal
Tłuszcz
28.3 g
Węglowodany
10.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quick Lamb Dhansak
45 min
Spring Chicken Casserole
1 godz. 30 min
Mexican Turkey Chilli
40 min
Chicken and Chickpea Tagine
1 godz. 20 min
Quick Lamb Dhansak
50 min
Tomato basil chicken stew
35 min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 min
Quick Beef Massaman Curry
40 min
Quick Thai Chicken Curry
40 min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1 godz. 15 min
Beef Madras
1 godz. 30 min
Chicken Curry with Spinach
1 godz. 5 min