Urządzenia i Akcesoria
Easy Satay Chicken
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
Satay sauce
-
dried fennel seeds½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
ground turmeric1 Tbsp
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)2 cm
-
garlic cloves5
-
fresh red chillies deseeded if preferred, to taste1 - 2
-
Tamari sauce2 Tbsp
-
tamarind pulp1 Tbsp
-
oyster sauce2 Tbsp
-
dark brown sugar1 Tbsp
-
coconut cream270 g
-
peanut butter (see tip)60 g
Chicken, rice and vegetables
-
jasmine rice400 g
-
water1200 g
-
chicken thighs, boneless and skinless cut in pieces (3-4 cm)600 g
-
carrots cut in thin strips100 g
-
tenderstem broccoli cut in thirds100 g
-
cauliflower cut in small florets (3 cm)100 g
-
red pepper cut in thin strips50 g
-
brown onion cut in thin wedges50 g
-
sugar snap peas trimmed and cut in halves80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
25.8 g
Kalorie
2689 kJ /
640 kcal
Tłuszcz
31.2 g
Błonnik
5.2 g
Węglowodany
62.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork with Black Bean Sauce
30 min
Chicken Korma
40 min
Beef Madras
1 godz. 30 min
Cashew Chicken
45 min
Quick Beef Massaman Curry
40 min
Chicken Pad Thai
20 min
Beef Korma
2 godz. 25 min
Thai Burger
35 min
Quick Thai Chicken Curry
40 min
Coronation Chicken
30 min
Chicken Curry with Spinach
1 godz. 5 min
Chicken Saag
50 min