Urządzenia i Akcesoria
English Brunch
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
medium eggs chilled6
-
plum tomatoes quartered200 g
-
water100 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
balsamic vinegar1 tsp
-
olive oil40 g
-
caster sugar5 g
-
tomato purée10 g
-
fresh spinach leaves200 g
-
cannellini beans, tinned drained200 g
-
brown mushrooms, fresh quartered100 g
-
onions sliced (3 mm thick)150 g
-
pork sausages cooked, chilled, sliced (1.5 cm) (see tip)200 g
-
dried thyme½ tsp
-
sliced white bread toasted, for serving
-
fresh mixed herbs for garnishing
-
cherry tomatoes120 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
810.1 mg
Białko
22.8 g
Kalorie
1865.2 kJ /
445.8 kcal
Tłuszcz
30.4 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
7.5 g
Węglowodany
22.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
1 godz. 20 min
Chicken Pesto Tagliatelle
1 godz. 5 min
Bibimbap Burrito
45 min
Cauliflower Soup; Chorizo and Pepperonata Pasta
35 min
Aubergine in Coconut and Peanut Sauce with Basmati Rice
30 min
Quick Thai Chicken Curry with Basmati Rice
40 min
Chicken Crêpes with Poblano Chilli Salsa
55 min
Middle Eastern eggs
45 min
Prawn and Cucumber Salad
55 min
Japanese Ramen Noodle Soup
1 godz. 40 min
Pepperoni Pretzel Bites
1 godz. 45 min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes (TM6 & TM5)
40 min