Urządzenia i Akcesoria
Kedgeree
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
fresh parsley½ oz
-
water35 oz
-
oil1 tsp
-
7 oz white basmati ricelong-grain rice7 oz
-
salt divided1 tsp
-
large eggs4
-
smoked haddock12 ½ oz
-
salted butter cut into pieces1 oz
-
organic whipping cream3 oz
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
curry powder1 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
31.5 g
Kalorie
2006 kJ /
480 kcal
Tłuszcz
21.1 g
Węglowodany
41 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiced Red Cabbage
1 godz. 10 min
Chestnut and Cranberry Stuffing
1 godz. 55 min
Carrot and Swede Mash
20 min
Smoked Mackerel Pâté
55 min
Kedgeree
45 min
Carrot and swede mash
25 min
Steamed Cabbage
25 min
Carrot and Parsnip Mash
45 min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 godz. 20 min
Curried Parsnip Soup
30 min
Mulligatawny Soup
35 min
Sausage and Lentil Stew
1 godz. 15 min