
Urządzenia i Akcesoria
Zuppa cremosa di zucca e salvia
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
1 litro
Składniki
-
foglie di salvia fresca lavate5
-
di cipolla in quarti110 g
-
di olio extravergine di oliva15 g
-
di zucca Butternut sbucciata e a cubetti (2 cm)650 g
-
di acqua400 g
-
di dado per brodo vegetale (vedere consigli)1 cucchiaino
-
di paprica dolce¼ di cucchiaino
-
crostini di pane o biscottini salati, a piacere
Wartości odżywcze na 140 g
Kalorie
68 kcal /
283 kJ
Białko
1.3 g
Tłuszcz
2.4 g
Węglowodany
9.3 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Sód
0 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Crescere insieme
59 Przepisów
Włochy
Włochy