Vellutata di fagioli borlotti
TM5 TM6

Vellutata di fagioli borlotti

4.6 (31 ocen)

Składniki

  • 50 g di pancetta affumicata o dolce, a cubetti
  • 100 g di cipolla dorata a pezzi
  • 50 g di carota, pelata e a pezzi
  • 80 g di porro a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 800 g di acqua
  • 300 g di fagioli borlotti surgelati
  • 15 g di dado per brodo vegetale

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
546.3 kJ / 130.5 kcal
Białko
5.6 g
Węglowodany
10.2 g
Tłuszcz
7.7 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Błonnik
3.6 g
Sód
254.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy