Vellutata agli spinaci
TM6

Vellutata agli spinaci

3.3 (21 ocen)

Składniki

  • 50 g di cipolla, a metà
  • 1 spicchio di aglio
  • 150 g di patata, pelata e a pezzi
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 400 g di spinaci freschi, lavati e asciugati
  • 500 g di acqua
  • 8 g di sale
  • 150 g di yogurt bianco naturale

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
569.3 kJ / 136 kcal
Białko
5.8 g
Węglowodany
12 g
Tłuszcz
7.6 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Błonnik
2.7 g
Sód
910.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy