Vellutata agli spinaci

Vellutata agli spinaci

3.1 33 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 50 g di cipolla a metà
  • 1 spicchio di aglio
  • 150 g di patata pelata e a pezzi
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 400 g di spinaci freschi lavati e asciugati
  • 500 g di acqua
  • 8 g di sale
  • 150 g di yogurt bianco naturale

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 136 kcal / 569.3 kJ
Białko 5.8 g
Tłuszcz 7.6 g
Węglowodany 12 g
Błonnik 2.7 g
Tłuszcz nasycony 1.5 g
Sód 910.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...