
Urządzenia i Akcesoria
Spiralized Korean Cucumber Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
cucumber ends trimmed in a circular shape to fit the blade width (see Tip)16 oz
-
fresh red chili e.g. Fresno, chipotle, deseeded, roughly cut1
-
fresh cilantro leaves only10 sprigs
-
garlic cloves2
-
oil1 oz
-
Korean chili paste (gochujang)1 tbsp
-
rice vinegar1 tbsp
-
sugar½ tsp
-
soy sauce, light2 tbsp
-
salt2 pinches
-
white sesame seeds to sprinkle
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
115.8 kcal /
484.3 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
8.5 g
Węglowodany
10.5 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Sód
494.9 mg