Urządzenia i Akcesoria
Spiralized Korean Cucumber Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
cucumber ends trimmed in a circular shape to fit the blade width (see Tip)16 oz
-
fresh red chili e.g. Fresno, chipotle, deseeded, roughly cut1
-
fresh cilantro leaves only10 sprigs
-
garlic cloves2
-
oil1 oz
-
1 tbsp chili powderKorean chili paste (gochujang)1 tbsp
-
rice vinegar1 tbsp
-
sugar½ tsp
-
soy sauce, light2 tbsp
-
salt2 pinches
-
white sesame seeds to sprinkle
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
494.9 mg
Białko
3 g
Kalorie
484.3 kJ /
115.8 kcal
Tłuszcz
8.5 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
10.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon Pasta
35 min
Butternut Squash and Smoked Gouda Gratin
1 h 30 min
Allergen Free Chocolate Dipped Fruit
45 min
Roasted Potato Salad
1 h
Coconut Lime Cashew Jasmine Rice
35 min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20 min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 min
Texas Cornbread
35 min
Quick and Spicy Black Beans
20 min
Parmesan Rind Marinara
1 h 15 min
Quick Refried Beans
20 min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 min