Spiralized Korean Cucumber Salad
TM6

Spiralized Korean Cucumber Salad

3.8 (4 oceny)

Składniki

  • 16 oz cucumber, ends trimmed in a circular shape to fit the blade width (see Tip)
  • 1 fresh red chili, e.g. Fresno, chipotle, deseeded, roughly cut
  • 10 sprigs fresh cilantro, leaves only
  • 2 garlic cloves
  • 1 oz oil
  • 1 tbsp Korean chili paste (gochujang)
    lub 1 tbsp chili powder
  • 1 tbsp rice vinegar
  • ½ tsp sugar
  • 2 tbsp soy sauce, light
  • 2 pinches salt
  • white sesame seeds, to sprinkle

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
484.3 kJ / 115.8 kcal
Białko
3 g
Węglowodany
10.5 g
Tłuszcz
8.5 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Błonnik
3.4 g
Sód
494.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy