Ghiaccioli di prugne e albicocche secche

Ghiaccioli di prugne e albicocche secche

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 6 godz. 30 min
6 pezzi

Składniki

  • 100 g di albicocche secche denocciolate a metà
  • 500 g di prugne secche denocciolate a pezzi
  • 200 g di cubetti di ghiaccio
  • 30 g di succo di limone, spremuto fresco

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 240.9 kcal / 1008.1 kJ
Białko 2.4 g
Tłuszcz 0.5 g
Węglowodany 63.8 g
Błonnik 7.3 g
Tłuszcz nasycony 0.1 g
Sód 4.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...