
Urządzenia i Akcesoria
Ghiaccioli di prugne e albicocche secche
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 6 godz. 30 min
6 pezzi
Składniki
-
100 g di albicocche secche denocciolate a metà
-
500 g di prugne secche denocciolate a pezzi
-
200 g di cubetti di ghiaccio
-
30 g di succo di limone, spremuto fresco
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
240.9 kcal /
1008.1 kJ
Białko
2.4 g
Tłuszcz
0.5 g
Węglowodany
63.8 g
Błonnik
7.3 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Sód
4.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Crescere insieme
59 Przepisów
Włochy
Włochy