
Urządzenia i Akcesoria
Biscottini salati Parmigiano Reggiano e broccoli
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
18 pezzi
Składniki
-
130 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2 cm)
-
130 g di cimette di broccolo lavate
-
270 g di farina tipo 00 + q.b.
-
2 cucchiaini di lievito istantaneo per torte salate
-
½ cucchiaino di paprica dolce
-
75 g di burro freddo, a cubetti
-
100 g di latte intero
-
1 uovo, medio (circa 60 g)
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
126 kcal /
529 kJ
Białko
4.2 g
Tłuszcz
6.7 g
Węglowodany
12 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Sód
0.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Crescere insieme
59 Przepisów
Włochy
Włochy