
Urządzenia i Akcesoria
Filetto di agnello e purè di verdure (6-9 mesi)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 porzioni
Składniki
-
190 g di patate americane dolci pelate e a pezzi (2 cm)
-
20 g di olio extravergine di oliva
-
100 g di carota pelata e a rondelle (1 cm)
-
2 barbabietole a pezzi (2 cm)
-
1 peperone rosso senza semi, in quarti
-
200 g di filetto di agnello
-
500 g di acqua
-
100 g di piselli verdi, freschi o surgelati
-
2 pizzichi di curcuma in polvere
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
273.1 kcal /
1142.7 kJ
Białko
11.6 g
Tłuszcz
16.1 g
Węglowodany
20.9 g
Błonnik
5.1 g
Tłuszcz nasycony
5.5 g
Sód
107 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Crescere insieme
59 Przepisów
Włochy
Włochy