
Urządzenia i Akcesoria
Crema di patate, lattuga e riso
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni
Składniki
-
di cubetti di prosciutto crudo50 g
-
di acqua600 g
-
di patate pelate e a pezzi240 g
-
di lattuga a pezzi100 g
-
di farina di riso (5-6 mesi) precotta (vedere consigli)50 g
-
di olio extravergine di oliva20 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
151 kcal /
631.9 kJ
Białko
6.3 g
Tłuszcz
6.7 g
Węglowodany
17 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Sód
384.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Crescere insieme
59 Przepisów
Włochy
Włochy