Urządzenia i Akcesoria
Zucchini-Salat
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 Portionen
Składniki
-
Zucchini500 g
-
Petersilie abgezupft3 Stängel
-
Olivenöl40 g
-
Zitronensaft20 g
-
Honig10 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer½ TL
-
Feta zerbröselt80 g
-
gemischte Kerne (z. B. Kürbiskerne, Pinienkerne, Leinsamen), geröstet2 EL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
779.3 mg
Białko
5 g
Kalorie
814.3 kJ /
194.6 kcal
Tłuszcz
16.2 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
4.6 g
Węglowodany
8.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
So frisch!
10 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Mini-Garnelen-Omelettes
35 min
Paprika-Käse-Salat
40 min
Rote-Linsen-Protein-Salat
25 min
Brokkolisalat mit Pinienkernen
5 min
Risoni-Tomaten-Topf mit Hähnchen
40 min
Glutenfreies Low Carb Knäckebrot
1 godz. 30 min
Brasilianischer Rote-Bete-Möhren-Salat
30 min
Weißkohlsalat mit Walnuss-Gorgonzola-Topping
20 min
Gemüsetarte mit Halloumi
1 godz. 10 min
Zucchini-Parmesan-Salat mit getrockneten Tomaten
20 min
Zucchini-Salat mit Walnüssen und Feta
25 min
Dein Salat
5 min