Urządzenia i Akcesoria
Feldsalatpesto
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
450 g
Składniki
-
Parmesan in Stücken (2-3 cm)80 g
-
Knoblauchzehe1
-
Pinienkerne50 g
-
Feldsalat200 g
-
Olivenöl100 g
-
Salz1 TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 20 g
Sód
154.2 mg
Białko
1.7 g
Kalorie
291.3 kJ /
69.6 kcal
Tłuszcz
6.8 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
0.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 6/2025
39 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Ahornsirup-Senf-Kasseler
10 godz.
Fettuccine mit Möhren-Ingwer-Sauce, Walnüssen und Ziegenkäse
35 min
Cashew-Schoko-Aufstrich
45 min
Eier-Curry-Salat
1 godz. 30 min
Carbonara-Lasagne
1 godz.
Schupfnudeln mit Rote-Bete-Sauce, Feta und Rucola
15 min
Kartoffel-Senf-Creme-Suppe mit Rosmarin-Hähnchen
45 min
Weißkohlsalat mit Walnuss-Gorgonzola-Topping
20 min
Kartoffelcremesuppe
35 min
Cheese-Makkaroni
30 min
Karamellkeks-Pudding
20 min
Schupfnudel-Salat mit Birnen, Bohnen und Speck
45 min