Urządzenia i Akcesoria
Kürbis-Feta-Dip
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
10 Portionen
Składniki
-
Hokkaido-Kürbis in Stücken (2-3 cm)500 g
-
Olivenöl10 g
-
Honig flüssig10 g
-
Salz und etwas mehr zum Würzen1 TL
-
Pfeffer und etwas mehr zum Würzen½ TL
-
Thymian, getrocknet½ TL
-
Knoblauchzehen2
-
Kürbiskerne20 g
-
fettarme Milch20 - 40 g
-
Feta in Stücken (2-3 cm)100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
375 mg
Białko
3 g
Kalorie
318 kJ /
76 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 5/2025
41 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Cheesecakes mit Maracuja-Topping
2 godz.
Dein Eis
5 min
Quinoa-Brot
12 godz. 45 min
Cremiger Nudel-One-Pot mit Kürbis
45 min
Gebackener Butternuss-Kürbis mit Couscous
1 godz. 20 min
Cremiger Feta-Dip
5 min
Nuss-Frucht-Riegel
5 godz. 25 min
Erdnuss-Curry-Dip
10 min
Haferflocken-Nuss-Brot
1 godz. 50 min
Tomaten-Dip
5 min
Veganer Paprika-Cashew-Dip
30 min
Saatenbrot
8 godz.