Kürbis-Feta-Dip

3.7 13 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
10 Portionen

Składniki

  • Hokkaido-Kürbis in Stücken (2-3 cm)
    500 g
  • Olivenöl
    10 g
  • Honig flüssig
    10 g
  • Salz und etwas mehr zum Würzen
    1 TL
  • Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
    ½ TL
  • Thymian, getrocknet
    ½ TL
  • Knoblauchzehen
    2
  • Kürbiskerne
    20 g
  • fettarme Milch
    20 - 40 g
  • Feta in Stücken (2-3 cm)
    100 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Sód 375 mg
Białko 3 g
Kalorie 318 kJ / 76 kcal
Tłuszcz 4 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...