Sticky pork belly with jasmine rice
TM6 TM5 TM31

Sticky pork belly with jasmine rice

4.8 (59 ocen)

Składniki

  • 300 g jasmine rice, rinsed and drained
  • 10 g dried shiitake mushrooms
  • 650 g water
  • 80 g brown sugar
  • 3 cm piece fresh ginger
  • 2 garlic cloves
  • 7 g spring onions/green onions, cut into pieces (2 cm), 1 thinly sliced to garnish
  • 30 g light soy sauce
  • 30 g dark soy sauce
  • 20 g oyster sauce
  • 40 g Chinese cooking wine
  • 800 g boneless pork belly, rindless, cut into pieces (2 cm thick x 4 cm)
  • ½ tsp sea salt
  • 1 tsp sesame oil
  • 2 tsp sesame seeds, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
6038.9 kJ / 1443.3 kcal
Białko
26.1 g
Węglowodany
85.4 g
Tłuszcz
108.6 g
Tłuszcz nasycony
39.1 g
Błonnik
1.8 g
Sód
1135.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy