Urządzenia i Akcesoria
Sticky pork belly with jasmine rice
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
jasmine rice rinsed and drained300 g
-
dried shiitake mushrooms10 g
-
water650 g
-
brown sugar80 g
-
piece fresh ginger3 cm
-
garlic cloves2
-
spring onions/green onions cut into pieces (2 cm), 1 x thinly sliced to garnish7
-
light soy sauce30 g
-
dark soy sauce30 g
-
oyster sauce20 g
-
Chinese cooking wine40 g
-
boneless pork belly rindless, cut into pieces (2 cm thick x 4 cm)800 g
-
sea salt½ tsp
-
sesame oil1 tsp
-
sesame seeds to garnish2 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1139.2 mg
Białko
26.5 g
Kalorie
6067 kJ /
1450.1 kcal
Tłuszcz
108.6 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
39.1 g
Węglowodany
86.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pork fillet with paprika cream sauce and linguine
1 godz. 20 min
"Marry me" chicken pasta
35 min
Braised Lamb Shanks
3 godz. 35 min
Chinese pork with vegetables
1 godz. 20 min
High protein chicken parmi hot pocket
1 godz. 15 min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 min
Quick pulled pork in beer sauce
35 min
Honey mustard chicken with rice and vegetables
1 godz. 5 min
Sweet and sour chicken with rice
45 min
Creamy "marry me" chicken pasta
30 min
Chinese-style chicken
25 min
Crispy sticky sesame chicken
45 min