Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 garlic cloves (see Variation)
- 200 g brown onion, cut into wedges (3-4 cm)
- 30 g oil
- Wartości odżywcze
- na 1 Complete recipe
- Kalorie
- 1381.3 kJ / 328.9 kcal
- Białko
- 3.6 g
- Węglowodany
- 9.2 g
- Tłuszcz
- 30.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.6 g
- Błonnik
- 5.6 g
- Sód
- 20.5 mg
Alternatywne przepisy
Browned beef cubes (medium)
15min
Bacon with chicken strips
15min
Sautéed capsicum (200 g)
15min
Browned eschalots (250-350 g)
25 min
Browned onions (200 g)
20min
Sautéed eschalots (250-350 g)
Brak ocen
Caramelised onions (400-500 g)
25 min
Barbecue onions (500 g)
45 min
Sautéed Onions (170-200 g)
20min
Sautéed leeks (200 g)
15min
Sautéed mushrooms (400 g)
20min
Sautéed onions (200-300 g)
10min