![Sautéed onions (200 g) with garlic, ginger or chilli Sautéed onions (200 g) with garlic, ginger or chilli](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/79D91688-7E5B-4644-8056-C8B6287DB784/Derivates/d2a4a665-c351-4fea-bcec-616a5dfb9b5a.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 garlic cloves (see Variation)
- 200 g brown onion, cut into wedges (3-4 cm)
- 30 g oil
- Wartości odżywcze
- na 1 Complete recipe
- Kalorie
- 1381.3 kJ / 328.9 kcal
- Białko
- 3.6 g
- Węglowodany
- 9.2 g
- Tłuszcz
- 30.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.6 g
- Błonnik
- 5.6 g
- Sód
- 20.5 mg
Alternatywne przepisy
Caramelised onions (400-500 g)
25 min
Sautéed leeks (200 g)
15 min
Bacon with chicken strips
15 min
Barbecue onions (500 g)
45 min
Browned onions (200 g)
20 min
Sautéed eschalots (250-350 g)
Brak ocen
Sautéed Onions (170-200 g)
20 min
Mirepoix
15 min
Sautéed onions (200-300 g)
10 min
Sautéed capsicum (200 g)
15 min
Browned eschalots (250-350 g)
25 min
White basmati rice
35 min