Urządzenia i Akcesoria
Sautéed onions (200 g) with garlic, ginger or chilli
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
200 g
Składniki
-
garlic cloves (see Variation)2
-
brown onion cut into wedges (3-4 cm)200 g
-
oil30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 200 g
Sód
9 mg
Białko
2.6 g
Kalorie
1481.7 kJ /
354.1 kcal
Tłuszcz
30.2 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
2.2 g
Węglowodany
20.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brown basmati rice
40 min
White basmati rice
40 min
Sautéed capsicum (200 g)
15 min
Browned onions (200 g)
20 min
Sautéed eschalots (250-350 g)
20 min
Caramelised onions (400-500 g)
25 min
Sautéed leeks (200 g)
15 min
Sautéed mushrooms (400 g)
20 min
Sautéed onions (200-300 g)
10 min
Sautéed Onions and Garlic
20 min
Browned Onions (200 g)
25 min
Sautéed Onions (170-200 g)
20 min