Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Hollandaise sauce
- 15 g water
- 30 g freshly squeezed lemon juice
- 225 g unsalted butter, cut into pieces
- 4 egg yolks
- ½ tsp sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Salmon, asparagus and rice
- 30 g fresh coriander or flat-leaf parsley, leaves only
- 1 lemon, zested, no white pith, plus 1 tbsp of lemon juice
- 285 g jasmine rice
- 1000 g water
- 1 tsp onion powder
- ½ tsp garlic powder
- ½ tsp sea salt, plus extra to season
- 340 g asparagus or broccoli florets, trimmed
- 450 g fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 3 cm thick)
- ground black pepper, to season
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3778 kJ / 903 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 62 g
- Tłuszcz
- 58 g
- Tłuszcz nasycony
- 32 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 672 mg
Alternatywne przepisy
Simple steamed salmon
30 min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 Min
Seared steak and rocket salad
20 min
Mashed potatoes for two (peeler)
30 min
Portuguese green eggs
50 menit
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45 Min
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25 min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter, TM6)
40 min
Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto
35 Min
Beef and cashew nut yellow curry
25 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Potatoes and green beans with parsley pesto
35 Min