Urządzenia i Akcesoria
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Hollandaise sauce
-
water15 g
-
freshly squeezed lemon juice30 g
-
unsalted butter cut into pieces225 g
-
egg yolks4
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Salmon, asparagus and rice
-
fresh coriander or flat-leaf parsley, leaves only30 g
-
lemon zested, no white pith, plus 1 tbsp of lemon juice1
-
jasmine rice285 g
-
water1000 g
-
onion powder1 tsp
-
garlic powder½ tsp
-
sea salt plus extra to season½ tsp
-
asparagus or broccoli florets, trimmed340 g
-
fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 3 cm thick)450 g
-
ground black pepper to season
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
672 mg
Białko
33 g
Kalorie
3778 kJ /
903 kcal
Tłuszcz
58 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
32 g
Węglowodany
62 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy pistachio pasta
40 dk
Green egg whites and ham omelette
35 dk
Sausage and Red Pepper Pasta
45 dk
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30 dk
Family Meatloaf
1sa 10 dk
Cucumber Salad with Dill and Yoghurt Dressing
10 dk
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter)
15 dk
Broccoli and ham pasta bake
1sa
Turkey pasta in a creamy mushroom sauce
45 dk
Simple steamed salmon
30 dk
Linguine with salmon and herbs
25 dk
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 dk