Urządzenia i Akcesoria
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Hollandaise sauce
-
water15 g
-
freshly squeezed lemon juice30 g
-
unsalted butter cut into pieces225 g
-
egg yolks4
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Salmon, asparagus and rice
-
fresh coriander or flat-leaf parsley, leaves only30 g
-
lemon zested, no white pith, plus 1 tbsp of lemon juice1
-
jasmine rice285 g
-
water1000 g
-
onion powder1 tsp
-
garlic powder½ tsp
-
sea salt plus extra to season½ tsp
-
asparagus or broccoli florets, trimmed340 g
-
fresh skinless, boneless salmon fillets (approx. 3 cm thick)450 g
-
ground black pepper to season
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
672 mg
Białko
33 g
Kalorie
3778 kJ /
903 kcal
Tłuszcz
58 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
32 g
Węglowodany
62 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Egg Salad Sandwiches
35 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Chicken Drumsticks in Spicy Puttanesca Sauce
2 godz. 15 min
Sous-vide fish with lemon and herbs
1 godz. 15 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Broccoli and Rice
45 min
Creamy chicken cauliflower soup (Skinnymixers)
40 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1 godz. 5 min
Salmon niçoise salad
35 min
Creamy spinach salmon with couscous
20 min
Linguine with salmon and herbs
25 min
Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa
30 min