Urządzenia i Akcesoria
Beetroot salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
beetroot peeled, cut into quarters400 g
-
carrots cut into pieces100 g
-
onions20 g
-
green apple (approx. 100 g), cut into quarters1
-
2 - 3 sprigs fresh parsley, leaves only, to tastefresh coriander leaves only, to taste2 - 3 sprigs
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
lemon juice10 - 20 g
-
salt adjust to taste¼ tsp
-
ground black pepper (opcjonalnie) adjust to taste1 pinch
-
sugar (opcjonalnie) adjust to taste1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
1 g
Kalorie
350 kJ /
84 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
2.7 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mediterranean Cuisine
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter)
5 min
Beetroot salad
10 min
Beetroot salad
10 min
Caramelised red onion chutney
24 godz.
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 min
Steamed Apricots with Cardamom Syrup
40 min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10 min
Beetroot Salad
10 min
Fresh turmeric and ginger paste
20 min
Spiced carrot salad
5 min
Beetroot salad
10 min
Rye loaf
40 min