Urządzenia i Akcesoria
Pumpkin Risotto
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
8 portions
Składniki
-
Parmesan cheese rind removed, cut in pieces (3 cm)120 g
-
pumpkin cut in pieces400 g
-
water100 g
-
salt2 tsp
-
extra virgin olive oil20 g
-
risotto rice400 g
-
vegetable broth (see tips)700 g
-
butter room temperature, cut in small pieces60 g
-
freshly ground black pepper1 tsp
-
fresh black truffle cut in thin slices, to garnish1 piece
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10 g
Kalorie
1481 kJ /
354 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
44 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan orange croissants
3 Std. 20 Min
Mini rum baba bundts
2 Std.
Nectarine and lemon mascarpone tarts (Thermomix® Cutter, using modes)
Keine Bewertungen
Oyster Mushroom and Champagne Risotto
35 Min
Apple and Pear Hot Cereal
Keine Bewertungen
Creamy pea soup
40 Min
Slow cooked veal stew
2 Std. 10 Min
Sweet Potato Strudel with Spinach and Pine Nuts
1 Std. 40 Min
Mediterranean pearl barley risotto
1 Std.
Pumpkin and Spinach Pie
1 Std. 35 Min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 Min
Pumpkin risotto with bacon
25 Min