Urządzenia i Akcesoria
Pumpkin Risotto
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
8 portions
Składniki
-
Parmesan cheese rind removed, cut in pieces (3 cm)120 g
-
pumpkin cut in pieces400 g
-
water100 g
-
salt2 tsp
-
extra virgin olive oil20 g
-
risotto rice400 g
-
vegetable broth (see tips)700 g
-
butter room temperature, cut in small pieces60 g
-
freshly ground black pepper1 tsp
-
fresh black truffle cut in thin slices, to garnish1 piece
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10 g
Kalorie
1481 kJ /
354 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
44 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Porridge with fresh fruit
15min
Aperol spritz sorbet
Pas d’évaluation
Pasta and mushroom soup with chicken involtini
1h 15min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20min
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 30min
Vegetable tortilla with chorizo
50min
Polenta, mandarin and almond cake
2h 35min
Wok-style curried vegetables
35min
Creamy vegetable rice
25min
Fakes moutzentra (lentils with rice) (TM6)
50min
Hot Toddy
10min