Urządzenia i Akcesoria
Pumpkin Risotto
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
8 portions
Składniki
-
Parmesan cheese rind removed, cut in pieces (3 cm)120 g
-
pumpkin cut in pieces400 g
-
water100 g
-
salt2 tsp
-
extra virgin olive oil20 g
-
risotto rice400 g
-
vegetable broth (see tips)700 g
-
butter room temperature, cut in small pieces60 g
-
freshly ground black pepper1 tsp
-
fresh black truffle cut in thin slices, to garnish1 piece
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
10 g
Kalorie
1481 kJ /
354 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
44 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lamb Chops with Ratatouille, Beans and Potato Gratin
Brak ocen
Tagliatelle with pumpkin
45 min
Gluten Free Lemon Poppy Seed Muffins
1 godz. 20 min
Cutter Beet Carpaccio
Brak ocen
Virgin Chai Vanilla Cocktail
Brak ocen
Roasted Jerusalem artichoke soup (gut health)
1 godz.
Creamy carrot and lentil soup
35 min
Mediterranean pearl barley risotto
1 godz.
Spinach and tomato quiche
1 godz. 45 min
Milanese risotto
25 min
Chilli creamed corn
40 min
Smooth fennel and carrot soup
40 min