Pumpkin Risotto
TM6 TM5

Pumpkin Risotto

3.2 (13 ocen)

Składniki

  • 120 g Parmesan cheese, rind removed, cut in pieces (3 cm)
  • 400 g pumpkin, cut in pieces
  • 100 g water
  • 2 tsp salt
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 400 g risotto rice
  • 700 g vegetable broth (see tips)
  • 60 g butter, room temperature, cut in small pieces
  • 1 tsp freshly ground black pepper
  • 1 piece fresh black truffle, cut in thin slices, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1481 kJ / 354 kcal
Białko
10 g
Węglowodany
44 g
Tłuszcz
15 g
Błonnik
3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy