Urządzenia i Akcesoria
辣椒酱油牛肉片
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
5 人份
Składniki
-
辣椒干 去籽,浸软20 克
-
蒜瓣4 个
-
小红葱80 克
-
新鲜姜25 克
-
番茄 一切四块150 克
-
新鲜香茅 只取白色部分2 支
-
食油50 克
-
酥油50 克
-
椰浆100 克
-
酱青50 克
-
甜酱油25 克
-
黑酱油30 克
-
番茄酱25 克
-
辣椒酱25 克
-
牛肉 切成 0.5 至1 公分厚片1000 克
-
黑胡椒粉1 茶匙
-
黄皮洋葱 (opcjonalnie)200 克
-
指天椒 (opcjonalnie)6 条
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1220 mg
Białko
45 g
Kalorie
1894 kJ /
453 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
友族的斋戒美食
15 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy