辣椒酱油牛肉片
TM6 TM5

辣椒酱油牛肉片

(Brak ocen)

Składniki

  • 20 克 辣椒干 ,去籽,浸软
  • 4 个 蒜瓣
  • 80 克 小红葱
  • 25 克 新鲜姜
  • 150 克 番茄 ,一切四块
  • 2 支 新鲜香茅 ,只取白色部分
  • 50 克 食油
  • 50 克 酥油
  • 100 克 椰浆
  • 50 克 酱青
  • 25 克 甜酱油
  • 30 克 黑酱油
  • 25 克 番茄酱
  • 25 克 辣椒酱
  • 1000 克 牛肉 , 切成 0.5 至1 公分厚片
  • 1 茶匙 黑胡椒粉
  • 200 克 黄皮洋葱
  • 6 条 指天椒

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1894 kJ / 453 kcal
Białko
45 g
Węglowodany
12 g
Tłuszcz
26 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Błonnik
2 g
Sód
1220 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy