Urządzenia i Akcesoria
Squid ink pasta
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
plain flour plus extra to dust200 g
-
eggs2
-
squid ink (see Tips)8 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
sea salt
-
water to boil
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
99.6 mg
Białko
7.9 g
Kalorie
1015 kJ /
242.6 kcal
Tłuszcz
5.9 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
38.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chinese Tea Eggs
1sa
Hakka Yong Tau Foo Soup
1sa 20 dk
Peking-Style Duck Pancakes
11sa 25 dk
Tang Yuan (Glutinous Rice Balls In Ginger Syrup)
Değerlendirme yok
Authentic Pad Thai
40 dk
Mushroom Stock Paste
1sa 35 dk
Baked masala fish (MEATER+®)
1sa 15 dk
Caprese Egg White Omelette (Metric)
20 dk
Black Bean Pig's Tail Soup
2sa 20 dk
Pork Balls
20 dk
Zingy avocado and lime dip
10 dk