Squid ink pasta

Squid ink pasta

5.0 5 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • plain flour plus extra to dust
    200 g
  • eggs
    2
  • squid ink (see Tips)
    8 g
  • extra virgin olive oil
    1 tbsp
  • sea salt
  • water to boil

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 242.6 kcal / 1015 kJ
Białko 7.9 g
Tłuszcz 5.9 g
Węglowodany 38.3 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 1.3 g
Sód 99.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...