Urządzenia i Akcesoria
Squid ink pasta
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
plain flour plus extra to dust200 g
-
eggs2
-
squid ink (see Tips)8 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
sea salt
-
water to boil
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
99.6 mg
Białko
7.9 g
Kalorie
1015 kJ /
242.6 kcal
Tłuszcz
5.9 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
38.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Panna cotta
6 godz. 15 min
Baklava Cheesecake
3 godz. 30 min
Eggs Benedict and corn muffins
1 godz. 15 min
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1 godz. 40 min
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30 min
Taiwanese traditional Pork floss
1 godz. 40 min
Nyonya Blue Pea Flower Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
4 godz. 45 min
Kimchi Sauce
20 min
Sautéed prawns
15 min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits (Metric)
3 godz. 40 min
Prawn dumplings (xia jiao)
1 godz. 15 min