Urządzenia i Akcesoria
Lamb sausage ragu
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
fenugreek seeds1 tbsp
-
cumin seeds1 tbsp
-
onion cut into halves120 g
-
garlic cloves2
-
mixed vegetables of choice, cut into pieces (4 cm - see Tips)250 g
-
olive oil20 g
-
dry white wine50 g
-
canned crushed tomatoes400 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
sea salt½ tsp
-
raw lamb sausages casings removed and meat crumbled (see Tips)500 g
-
cooked pasta of choice
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
708.6 mg
Białko
24.1 g
Kalorie
2048.2 kJ /
489.5 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
10.3 g
Węglowodany
38.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quick and easy pork noodles
20 min
Chilli with rice
50 min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1 godz.
Apricot Chicken
35 min
Broccoli and ham pasta bake
1 godz.
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55 min
Tex-Mex chicken casserole
45 min
Chorizo meatballs and potato stew (Skinnymixers)
40 min
Chicken and risoni bake
1 godz. 15 min
Low waste chicken lasagne
1 godz. 30 min
Honey mustard chicken with rice and vegetables
1 godz. 5 min