Urządzenia i Akcesoria
Vegan Pineapple Coconut Tart
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 8 godz. 30 min
8 portions
Składniki
-
old fashioned rolled oats5 oz
-
slivered almonds5 oz
-
dried dates, pitted7 oz
-
coconut oil3 ½ oz
-
canned pineapple slices, in juice drained well2 - 3
-
coconut cream (2 cans)28 oz
-
cornstarch2 oz
-
coconut sugar1 - 2 tbsp
-
lime juice optional1 - 2 tsp
-
toasted coconut plus extra to garnish2 oz
-
dried fruit toasted, e.g. strawberries, raspberries mango, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
40 mg
Białko
9 g
Kalorie
3343 kJ /
799 kcal
Tłuszcz
43 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
31 g
Węglowodany
101 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Paleo Breakfast Cereal
40min
Chocolate Pistachio Bars
20min
Vegan Cheese Wheel
1h 50min
Cauliflower and Date Tagine
55min
Zucchini and Almond Pulp Bread
2h 30min
Vegan Cashew Sauté
35min
Vegan "Beefy" Burger
1h 40min
Spaghetti Squash with Chilies, Lime and Dukkah
1h 5min
Seedy Almond Low Carb Bread
1h
Cauliflower buffalo bites
35min
Gluten Free Chocolate Orange Cookies
2h
Vegan Chocolate Cake
1h 55min