Urządzenia i Akcesoria
Crunchy Potato Sticks
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
waxy potatoes (e.g. Charlotte), cut in pieces that fit in feeder200 g
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
vegetable oil for frying
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
76.7 mg
Białko
1 g
Kalorie
610.1 kJ /
145.8 kcal
Tłuszcz
12.6 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
8.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
One-Pot Tomato Garlic Pasta with Mussels
20 min
Gluten Free Brownies
1 godz. 20 min
Chocolate Peanut Butter Cups
1 godz. 5 min
Vietnamese Style Noodle Salad
40 min
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce
1 godz. 40 min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken
1 godz. 10 min
Dairy-free Stained-glass Orange Biscuits
2 godz. 10 min
Jasmine Rice
35 min
Sautéed Bacon with Chicken Strips
15 min
Grated Parmesan cheese
5 min
Watermelon Ginger Spritzer
45 min
Patatas Bravas with Aioli
1 godz. 15 min