Urządzenia i Akcesoria
Banana Mug Cakes
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
2 portions
Składniki
-
oil (e.g. olive, avocado, rapeseed), for greasing
-
bananas peeled, sliced (2 cm), then frozen200 g
-
large eggs2
-
coconut flour2 Tbsp
-
maple syrup for serving1 tsp
-
banana sliced thinly, for serving1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11.2 g
Kalorie
1216 kJ /
291 kcal
Tłuszcz
10.4 g
Węglowodany
38.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Apple Pancakes
30 min
Multigrain Banana Pancakes
30 min
Chocolate Carrot Muffins
40 min
Pineapple Vanilla Ice Lollies
6 godz. 20 min
Quinoa Anzac Biscuits
1 godz.
Chocolate Bean Cake with Coconut Butter Cream Frosting
2 godz. 15 min
Nut Cupcakes
30 min
Wholefood Pancakes with Vanilla and Cinnamon Poached Apples
1 godz. 25 min
Paleo Breakfast Cereal
30 min
Mango Ice Lollies
6 godz. 20 min
Oat Bran Pancakes
10 min
Chocolate Chip Muffins
1 godz.