Urządzenia i Akcesoria
Banana Mug Cakes
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
2 portions
Składniki
-
oil (e.g. olive, avocado, rapeseed), for greasing
-
bananas peeled, sliced (2 cm), then frozen200 g
-
large eggs2
-
coconut flour2 Tbsp
-
maple syrup for serving1 tsp
-
banana sliced thinly, for serving1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11.2 g
Kalorie
1216 kJ /
291 kcal
Tłuszcz
10.4 g
Węglowodany
38.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten-free Gingerbread Biscuits
1 godz. 30 min
Vanilla Sponge Layer Cake
2 godz. 35 min
Apple Crumble Smoothie
5 min
Gluten-free Glazed Doughnut Bites
2 godz.
Flourless Chocolate Coffin Cake
1 godz. 5 min
Galapagos Mocktail
10 min
Rice pudding
1 godz.
Spirulina Ice Cream
16 godz. 10 min
Green Smoothie
5 min
Gluten Free Lemon Cupcakes
1 godz. 15 min
Chocolate, Peanut and Raisin Cupcakes with Peanut Butter Icing
1 godz. 30 min
Mini Double Chocolate Muffins
25 min