Urządzenia i Akcesoria
Banana Mug Cakes
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
2 portions
Składniki
-
oil (e.g. olive, avocado, rapeseed), for greasing
-
bananas peeled, sliced (2 cm), then frozen200 g
-
large eggs2
-
coconut flour2 Tbsp
-
maple syrup for serving1 tsp
-
banana sliced thinly, for serving1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11.2 g
Kalorie
1216 kJ /
291 kcal
Tłuszcz
10.4 g
Węglowodany
38.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Almond Cake with White Chocolate Topping
2 godz. 50 min
Flourless Chocolate Coffin Cake
1 godz. 5 min
Banana Cream Pie
4 godz. 15 min
Vegan Vanilla Frosting
5 min
Raspberry and Coconut Cake
1 godz. 50 min
Chocolate Yoghurt
8 godz. 10 min
Cake in a Jar
35 min
Oat Bran Pancakes
10 min
Gluten Free Lemon Cupcakes
1 godz. 15 min
Omelette Sticks
30 min
Vanilla Sponge Layer Cake
2 godz. 35 min
Kiwi and Ginger Smoothie
10 min