Urządzenia i Akcesoria
Meatloaf
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
16 slices
Składniki
-
water400 g
-
medium eggs6
-
white bread fresh or stale, cut in pieces50 g
-
milk100 g
-
vegetable oil plus extra for greasing20 g
-
onions quartered80 g
-
mixed mince (e.g. pork and beef)800 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
sweet paprika½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
13 g
Kalorie
694 kJ /
166 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meatloaf
1 godz. 30 min
Beef stew with Red Peppers and Potatoes
1 godz. 30 min
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM5)
1 godz. 10 min
Meatloaf
1 godz. 20 min
Slow-cooked Chicken in Red Pepper Sauce with Rice
4 godz. 45 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Garlic Tomato Beef with Potato and Carrot Mash
50 min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 godz. 30 min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 min
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30 min
Aussie Potato Salad
1 godz. 30 min
Three Course Meal for Two: Vegetable Soup, Baked Chicken Casserole with Rice, Steamed Cinnamon Apple
1 godz. 15 min