Linse- og kikertburger med tahinidressing

Linse- og kikertburger med tahinidressing

Brak ocen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 porsjoner

Składniki

Tahini
  • sesamfrø
    200 g
  • druekjerneolje
    50 g
  • havsalt
    1 klype
Tahinidressing
  • sitronsaft
    2 ss
  • løk salt
    1 ts
  • honning
    1 ts
  • soyamelk
    50 g
  • hvitløk, granulert
    1 klype
Linse- og kikertburgere
  • cheddarost delt i biter (3-4 cm)
    100 g
  • brød, litt tørt revet i stykker
    150 g
  • flatbladet persille, fersk bare blader
    4 kvister
  • rødløk (ca. 80 g), delt i to
    1
  • hvitløksfedd
    1
  • oregano, tørket
    1 ss
  • malt sennepspulver
    1 ts
  • kajennepepper
    1 - 2 klype
  • olivenolje pluss ekstra for steking
    1 ss
  • linser, på boks skylt og drenert (ca. 250 g etter tømming)
    400 g
  • hvite kikerter, på boks skylt og tømt (ca. 250 g etter tømming)
    400 g
  • egg
    1
Montering
  • rundstykker
    8
  • avokado bare kjøtt
    1
  • ost brie, delt i tynne skiver (valgfritt)
    200 g
  • plommetomater, type Roma delt i skiver
    1 - 2
  • romanosalat revet i stykker
    4 blader

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsjon

Sód 1033.4 mg
Białko 28.8 g
Kalorie 3014.9 kJ / 717.8 kcal
Tłuszcz 40.7 g
Błonnik 10 g
Tłuszcz nasycony 11.8 g
Węglowodany 54.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie