Salat med sobanudler og tofu

Salat med sobanudler og tofu

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 porsjoner

Składniki

Dressing
  • ingefær, fersk
    2 cm
  • mynte, fersk bare blader
    6 kvister
  • koriander, fersk røtter og stilker (blader reservert til pynt)
    6 kvister
  • riseddik
    40 g
  • lønnesirup, ren
    40 g
  • Japansk soyasaus, type tamari
    40 g
  • tahini (se tips)
    1 ss
  • "extra virgin" oliven olje
    40 g
  • misopasta
    2 ts
  • sesamolje
    2 ts
  • tofu, ekstra fast delt i biter (1 cm tykk x 2-3 cm lengde)
    200 g
Salat
  • vann
    1600 g
  • frosne edamame bønner
    200 g
  • tørkede soba nudler
    200 g
  • gulrot (ca. 100 g), delt i fyrstikker
    1
  • libanesisk agurk (ca. 100 g), delt i to på langs, uten frø og i tynne skiver
    1
  • vårløk trimmet og delt i tynne skiver
    2
  • sukkererter delt i tynne skiver
    80 g
  • chili, fersk delt i tynne skiver
    1

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porsjon

Sód 1206.8 mg
Białko 17.7 g
Kalorie 1986.3 kJ / 472.8 kcal
Tłuszcz 20.4 g
Błonnik 11.2 g
Tłuszcz nasycony 12 g
Węglowodany 49.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie