Urządzenia i Akcesoria
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves3
-
piece fresh ginger3 cm
-
tomato passata250 g
-
water400 g
-
white wine vinegar90 g
-
raw sugar70 g
-
English mustard70 g
-
Worcestershire sauce30 g
-
ground chilli1 - 1 ½ tsp
-
smoked paprika2 tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
salt1 tsp
-
pork ribs (cut into 2 ribs per piece)1000 - 1200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1167.4 mg
Białko
57.4 g
Kalorie
4131.7 kJ /
983.8 kcal
Tłuszcz
73.7 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
28.4 g
Węglowodany
23.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Poached eggs with blade cover
30 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 godz. 20 min
Chinese five spice beef cheeks (Skinnymixers)
4 godz. 25 min
Sweet and sour pork
40 min
Oysters Kilpatrick
15 min
Meatloaf with mushroom sauce
1 godz. 15 min
Chilli and garlic prawns
1 godz. 10 min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 godz. 20 min
Lemon chicken with crispy potatoes
2 godz. 40 min
BBQ chicken winglets
1 godz. 15 min
Meatballs in red pepper sauce
30 min