Urządzenia i Akcesoria
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves3
-
piece fresh ginger3 cm
-
tomato passata250 g
-
water400 g
-
white wine vinegar90 g
-
raw sugar70 g
-
English mustard70 g
-
Worcestershire sauce30 g
-
ground chilli1 - 1 ½ tsp
-
smoked paprika2 tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
salt1 tsp
-
pork ribs (cut into 2 ribs per piece)1000 - 1200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1167.4 mg
Białko
57.4 g
Kalorie
4131.7 kJ /
983.8 kcal
Tłuszcz
73.7 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
28.4 g
Węglowodany
23.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sticky drumettes
2 godz. 45 min
Coq au vin blanc with mashed potato
1 godz. 50 min
Slow-cooked pulled pork with steamed buns
3 godz.
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Slow cooked veal stew
2 godz. 10 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Beef cheek Bourguignon
5 godz. 25 min
Barbecued pork ribs
26 godz. 15 min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1 godz. 30 min
Turkey meatballs in dill sauce
1 godz. 30 min
Meatballs in red pepper sauce
30 min
Beef ragu
1 godz. 25 min