Urządzenia i Akcesoria
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves3
-
piece fresh ginger3 cm
-
tomato passata250 g
-
water400 g
-
white wine vinegar90 g
-
raw sugar70 g
-
English mustard70 g
-
Worcestershire sauce30 g
-
ground chilli1 - 1 ½ tsp
-
smoked paprika2 tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
salt1 tsp
-
pork ribs (cut into 2 ribs per piece)1000 - 1200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1167.4 mg
Białko
57.4 g
Kalorie
4131.7 kJ /
983.8 kcal
Tłuszcz
73.7 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
28.4 g
Węglowodany
23.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 Min
Coq au vin blanc with mashed potato
1 Std. 50 Min
Creamy scallop soup with chorizo
30 Min
Wonton soup (pork)
45 Min
Beef and mushroom stroganoff
40 Min
Roasted vegetables with horseradish cream
40 Min
Layered lamb curry
1 Std.
Leek and ham tart
1 Std. 55 Min
Coffee-rubbed beef with fennel salad
3 Std. 15 Min
Soufflé omelette with hot smoked salmon
25 Min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5 Std. 15 Min
Bourbon pork ribs
5 Std. 50 Min