Urządzenia i Akcesoria
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves3
-
piece fresh ginger3 cm
-
tomato passata250 g
-
water400 g
-
white wine vinegar90 g
-
raw sugar70 g
-
English mustard70 g
-
Worcestershire sauce30 g
-
ground chilli1 - 1 ½ tsp
-
smoked paprika2 tbsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
salt1 tsp
-
pork ribs (cut into 2 ribs per piece)1000 - 1200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1167.4 mg
Białko
57.4 g
Kalorie
4131.7 kJ /
983.8 kcal
Tłuszcz
73.7 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
28.4 g
Węglowodany
23.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet and sour pork ribs
40 min
Beef stroganoff
35 min
Barbecued pork ribs
26 godz. 15 min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1 godz. 15 min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 godz. 10 min
Mystery soup
45 min
Beef cobbler with polenta dumplings
1 godz. 30 min
Spiced lamb roast
29 godz. 50 min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1 godz. 5 min
Pork belly with spring onions
1 godz. 10 min
Beef ragu
1 godz. 25 min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 godz. 15 min