Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 garlic cloves
- 3 cm piece fresh ginger
- 250 g tomato passata
- 400 g water
- 90 g white wine vinegar
- 70 g raw sugar
- 70 g English mustard
- 30 g Worcestershire sauce
- 1 - 1 ½ tsp ground chilli
- 2 tbsp smoked paprika
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tsp salt
- 1000 - 1200 g pork ribs (cut into 2 ribs per piece)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4131.7 kJ / 983.8 kcal
- Białko
- 57.4 g
- Węglowodany
- 23.8 g
- Tłuszcz
- 73.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 28.4 g
- Błonnik
- 4.3 g
- Sód
- 1167.4 mg
Alternatywne przepisy
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2 Std. 5 Min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min
Chicken stock paste
45 min
Meat stock paste
45 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30min
Chicken drumsticks in spicy puttanesca sauce
2 godz. 15 min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20min
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min
Beef cheek Bourguignon
5hod. 25min
Bourbon pork ribs
5 godz. 50 min
LCHF chicken Kyivs
40 min