Urządzenia i Akcesoria
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
6 portions
Składniki
-
bacon lardons200 g
-
extra virgin olive oil80 g
-
dried cranberries100 g
-
pumpkin seeds60 g
-
garlic cloves to taste1 - 2
-
lemon thin peelings of skin and 25 g juice1
-
red wine vinegarsherry vinegar20 g
-
runny honey40 g
-
Dijon mustard1 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
Brussels sprouts trimmed, halved if large500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
676.5 mg
Białko
8 g
Kalorie
1615.7 kJ /
386.2 kcal
Tłuszcz
28.2 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Węglowodany
29.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
5-Second Traffic Light Salad
5 min
Cranberry Sauce
1 godz.
Asian Chopped Salad
20 min
Beetroot Salad
10 min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 min
Red Cabbage Salad with Figs and Gorgonzola
10 min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 min
Carrot and Coconut Salad
5 min
Spiced Nuts with Cranberries
30 min
Curried Coleslaw
10 min
Broccoli, red peppers and pine nuts salad
10 min
Hot Artichoke Dip
30 min