Curry de poulet à la japonaise
TM6 TM5

Curry de poulet à la japonaise

4.0 (1 ocena)

Składniki

  • 30 g de beurre
  • 100 g d'oignons, en morceaux (2-3 cm)
  • 400 g de filets de poitrine de poulet, en morceaux (2-3 cm)
  • 200 g de pommes de terre, en morceaux (2-3 cm)
  • 100 g de carottes, tranchées (1 cm)
  • 150 g de tomates, en morceaux (2-3 cm)
  • 500 g d'eau
  • 100 g de roux de curry japonais instantané, en cube

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1393 kJ / 333 kcal
Białko
30.8 g
Węglowodany
29.2 g
Tłuszcz
9.79 g
Błonnik
11.35 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy