Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de beurre
- 100 g d'oignons, en morceaux (2-3 cm)
- 400 g de filets de poitrine de poulet, en morceaux (2-3 cm)
- 200 g de pommes de terre, en morceaux (2-3 cm)
- 100 g de carottes, tranchées (1 cm)
- 150 g de tomates, en morceaux (2-3 cm)
- 500 g d'eau
- 100 g de roux de curry japonais instantané, en cube
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1393 kJ / 333 kcal
- Białko
- 30.8 g
- Węglowodany
- 29.2 g
- Tłuszcz
- 9.79 g
- Błonnik
- 11.35 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
One pot penne-poireaux
30min
Risotto à la tomate et burrata
30min
Ragoût de porc à la grecque
45min
Risotto aux champignons accompagnés d'une salade de courge
45min
Rack d’agneau et couscous aux légumes
50min
Risotto bolognaise
45min
Purée de pommes de terre et de légumes
45min
Poulet rôti aux légumes et pommes de terre
1h 15 min
Risotto alle cinque P
30min
Papardelles à l'émincé de poulet et de poivrons
40min
Pâtes au thon
30min
Fromage d’Italie pané
40min