Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de chou blanc, grossièrement haché
- 100 g de carottes, en morceaux
- 200 g d'escalopes de porc, en morceaux
- 3 gousses d'ail
- 3 c. à café de sauce de soja
- 5 brins de ciboulette fraîche, en fines rouelles
- 5 brins de persil frais
- 20 g de champignons noirs (ou Oreilles de Juda) secs
- 20 g de vermicelles asiatiques (vermicelles chinoises)
- 500 g d'eau
- 16 feuilles de riz
- 50 g d'huile végétale pour la friture
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 1286 kJ / 308 kcal
- Białko
- 15.5 g
- Węglowodany
- 27.5 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Roulades au fromage et jambon
55min
Gâteau oignons-fromage
1 Std. 15 Min
Flammekueche aux lardons et herbes aromatiques
1h
Sauce automnale
10min
Chocolat chaud à l'orange en bâtonnet
Brak ocen
Tourte aux amandes et chocolat blanc
2 Std. 50 Min
Tarte flambée vaudoise
1h 30min
Sauce à salade à la française
20min
Pain aux tomates et basilic
1 godz. 45 min
Tartelettes aux oignons
35min
Tresse russe aux canneberges
3 Std.
Gâteau à la crème
45min