Focaccia aux tomates

Focaccia aux tomates

4.0 43 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
9 morceaux

Składniki

  • 500 g de farine
  • 230 - 250 g d'eau
  • 1 cube de levure boulangère fraîche (20 g)
  • 40 g d'huile végétale et un peu plus pour travailler
  • 1 pincée de sucre
  • 1 ½ c. à café de sel
  • 1 - 2 tomate(s) coupée(s) en rondelles (voir conseil)
  • un peu de gros sel pour saupoudrer

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 morceau/part

Kalorie 237 kcal / 992 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 40 g
Błonnik 2.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...