Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de farine
- 230 - 250 g d'eau
- 1 cube de levure boulangère fraîche (20 g)
- 40 g d'huile végétale et un peu plus pour travailler
- 1 pincée de sucre
- 1 ½ c. à café de sel
- 1 - 2 tomate(s), coupée(s) en rondelles (voir conseil)
- un peu de gros sel pour saupoudrer
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 992 kJ / 237 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 2.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Émincé à la zurichoise
50min
Crème glacée aux fruits
5 min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30min
Mousse au thon
5 min
Bonhomme en pâte
2h 10min
Papet vaudois
55min
Focaccia au romarin
2h 30 min
Risotto aux bolets et au brie
35 Min
Cake Mississippi clair
1h 15 min
Croissants au jambon
35 Min
Cuchaule
2h 30 min
Tresse bernoise
1h 45min