Gâteau à la crème de marrons et poires

Gâteau à la crème de marrons et poires

4.8 67 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 parts

Składniki

  • 2 œufs
  • 100 g de sucre en poudre
  • 100 g de farine
  • 100 g de beurre mou en morceaux, et un peu pour le moule
  • 200 g de crème de marrons
  • 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
  • 2 c. à soupe de rhum
  • 1 pincée de sel
  • 2 poires en lamelles

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 588 kcal / 2467 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 24 g
Węglowodany 82 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...