Wersje kompatybilne
Crumble croustillant aux pommes et aux fruits rouges
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de poudre d'amande
- 90 g de farine de blé
- 60 g de flocons d'avoine
- 30 g de sucre de canne blond
- 120 g de beurre, en morceaux
- 200 g de fruits rouges frais variés
- 3 pommes
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 954 kJ / 228 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 16 g
Alternatywne przepisy
Crumbcake framboise-chocolat
1 Std.
Far breton aux pruneaux
1 Std.
Abricots pochés, crumble aux pignons de pin
1 godz. 5 min
Crumble Fraises et amandes
35min
Crumble aux prunes
40min
Crumble pomme fraise rhubarbe
45min
Crumble pommes et fruits rouges
50min
Crumble pomme-cannelle
45min
Crumble pommes-figues
45min
Crumble poires-chocolat
45min
Crumble aux pommes et fruits rouges
45min
Crumble pommes-framboises
50min