烤蔬菜配鸡蛋

烤蔬菜配鸡蛋

5.0 1 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份

Składniki

  • 西葫芦 切成能放入进料口的宽度
    400 - 450 克
  • 红薯 去皮,切成能放入进料口的宽度
    200 - 250 克
  • 腌制用
    ½ 茶匙
  • 橄榄油
    3 汤匙
  • 洋葱 一切二
    80 克
  • 新鲜罗勒 取叶
    2 枝
  • 蘑菇 切片
    100 克
  • 橄榄油
    10 克
  • 鸡蛋(每颗约53-63克)
    4 颗
  • 哈里萨辣酱 调味用
    适量
  • 调味用
    适量
  • 黑胡椒粉 调味用
    适量
  • 新鲜罗勒 装饰用

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 402.8 mg
Białko 9.1 g
Kalorie 1085.4 kJ / 259.4 kcal
Tłuszcz 17.2 g
Błonnik 3.4 g
Tłuszcz nasycony 3.3 g
Węglowodany 17.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...