焗红薯鸡肉

焗红薯鸡肉

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 人份

Składniki

  • 红薯 去皮,切成能放入进料口的宽度
    400 克
  • 椰子油
    2 茶匙
  • 马苏里拉奶酪
    250 克
    250 克 车达乳酪
  • 椰子油
    40 克
  • 红甜椒 切小片
    ½ 个
  • 洋葱 一切二
    1 个
  • 蒜头
    2 瓣
  • 孜然粉
    1 - 2 克
  • 辣椒粉
    1 - 2 克
  • 去皮鸡胸肉排 切约3-4厘米块
    500 克
  • 2 - 3 克
  • 玉米粒罐头 沥干
    150 克
  • 黑豆,罐装 沥干
    150 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 875.2 mg
Białko 48.3 g
Kalorie 2460.1 kJ / 588 kcal
Tłuszcz 25.1 g
Błonnik 8.3 g
Tłuszcz nasycony 15 g
Węglowodany 43.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...