Baguette pancetta e provolone
TM6 TM5

Baguette pancetta e provolone

4.4 (5 ocen)

Składniki

  • 430 g di acqua
  • 10 g di lievito di birra fresco sbriciolato
    lub 3 g di lievito di birra disidratato
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • 500 g di farina manitoba
  • 8 g di sale
  • 90 g di Provolone dolce o piccante, a pezzi
  • 150 g di pancetta affumicata a cubetti

Wartości odżywcze
na 1 pezzo
Kalorie
3553 kJ / 849 kcal
Białko
37.6 g
Węglowodany
129.5 g
Tłuszcz
23.7 g
Tłuszcz nasycony
5.3 g
Błonnik
3.9 g
Sód
1821.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy