Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 430 g di acqua
-
10
g di lievito di birra fresco sbriciolato
lub 3 g di lievito di birra disidratato - olio extravergine di oliva q.b.
- 500 g di farina manitoba
- 8 g di sale
- 90 g di Provolone dolce o piccante, a pezzi
- 150 g di pancetta affumicata a cubetti
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 3553 kJ / 849 kcal
- Białko
- 37.6 g
- Węglowodany
- 129.5 g
- Tłuszcz
- 23.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.3 g
- Błonnik
- 3.9 g
- Sód
- 1821.7 mg
Alternatywne przepisy
Stufato di lenticchie
1h
Plumcake al mascarpone
2h
Baguette con ciccioli
5 Std.
Pane cicci
4 godz. 30 min
Moddizzosu di patate
7 Std.
Indonesian Milk Pie
3 Std.
Baguette salsiccia e cime di rapa
6 Std.
Cipollata (focaccia con cipolle)
3 Std. 30 Min
Plumcake colomba di Pasqua
2h
Skolebrød (panini norvegesi)
3 Std. 30 Min
Pane agli spinaci
3 Std.
Torta estasi
45min