Urządzenia i Akcesoria
Baguette con ciccioli
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz.
3 pezzi
Składniki
-
60 g di pancetta grassa, a dadini (1 cm)
-
20 g di olio extravergine di oliva
-
430 g di acqua
-
3 g di lievito di birra disidratato10 g di lievito di birra fresco
-
550 g di farina manitoba
-
5 g di sale
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Sód
866.1 mg
Białko
22.5 g
Kalorie
2653 kJ /
634 kcal
Tłuszcz
6.8 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
128.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pandoro
15h 15min
Krapfen con crema pasticcera
4h 20min
Biscottini glassati speziati (Pfeffernüsse)
2h 40min
Pane all'acqua
4h
Pane cicci
4h 30min
Il mio 1° yogurt
9h 10min
Rotolo ai frutti rossi
2h
Yogurt al naturale (nel boccale)
12h 10min
Cornetti sfogliati (TM6)
9h
Liquore alle caramelle al latte
192h
Zeppole sarde
3h
Biscotti Tiramisù
1h