Urządzenia i Akcesoria
Baguette con ciccioli
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz.
3 pezzi
Składniki
-
60 g di pancetta grassa, a dadini (1 cm)
-
20 g di olio extravergine di oliva
-
430 g di acqua
-
3 g di lievito di birra disidratato10 g di lievito di birra fresco
-
550 g di farina manitoba
-
5 g di sale
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Sód
866.1 mg
Białko
22.5 g
Kalorie
2653 kJ /
634 kcal
Tłuszcz
6.8 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
128.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pane a lunga lievitazione
55 godz.
Yogurt al cioccolato
13 godz.
Focaccia millebolle
28 godz.
Focaccia morbida
4 godz.
Brioches ripiene alle mele
4 godz.
Cornetti sfogliati (TM6)
9 godz.
Focaccia a bastone
5 godz.
Arancini di Carnevale
4 godz.
Michetta (TM6)
6 godz. 30 min
Ciambella noci e caffè al Varoma
2 godz. 30 min
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1 godz. 20 min
Pane all'acqua
4 godz.