Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g di pancetta grassa, a dadini (1 cm)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 430 g di acqua
-
10
g di lievito di birra fresco
lub 3 g di lievito di birra disidratato - 550 g di farina manitoba
- 5 g di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 2653 kJ / 634 kcal
- Białko
- 22.5 g
- Węglowodany
- 128.8 g
- Tłuszcz
- 6.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.3 g
- Błonnik
- 3.7 g
- Sód
- 866.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Liquore alle caramelle al latte
192 Std.
Panna cotta con pesche insaporite
5h 15min
Patate duchessa (TM6)
1sa
Baguette pancetta e provolone
5 godz. 30 min
Patate fritte a fiammifero (Kartoffelstroh)
25 Min
Turcinilli (torcinelli abruzzesi)
3h
Panna cotta ai popcorn
3h 30min
Ciambella abbraccio
2 Std.
Merendine yo-yo
1sa
Buffalo Chicken Spring Rolls
1sa 30 dk
Quark
15 Std. 20 Min
Panini morbidi dolci
1sa 30 dk