Urządzenia i Akcesoria
Torrone Guirlache
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
20 pezzi
Składniki
-
½ cucchiaino di olio di semi di girasole
-
250 g di mandorle pelate tostate e non salate
-
250 g di zucchero
-
1070 g di acqua
-
30 g di burro freddo, in un unico pezzo (60x40 mm)
-
1 cucchiaino di succo di limone
-
50 g di aceto
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Sód
64.7 mg
Białko
2.6 g
Kalorie
566.4 kJ /
135.4 kcal
Tłuszcz
7.9 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
15.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Frutta secca dolce e speziata
1 godz.
Bignè craquelin
2 godz.
Tartine con gelatina
2 godz. 30 min
Vin cotto
2 godz.
Aceto di sidro di mele e ribes
4 godz. 20 min
Carpaccio di funghi e Parmigiano Reggiano
25 min
Mandorle pelate (TM6)
5 min
Mandorle sabbiate
1 godz.
Tiramisù wafer e crema gianduia
5 godz. 30 min
Tartellette con crema al limone
4 godz.
Patate duchessa (TM6)
1 godz.
Pizzicotti alle mandorle (senza glutine)
5 godz. 30 min