Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Brioche
- 210 g di latte
- 15 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 uovo
- 50 g di zucchero
- 500 g di farina tipo 00 + q.b.
- 5 g di sale
Ripieno
- 150 g di mozzarella per pizza a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di cipolle dorate, in 8 spicchi
- 10 g di vino bianco
- 100 g di prosciutto cotto a cubetti
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
- 1 cucchiaino di erbe aromatiche miste secche
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 uovo, sbattuto
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1483.3 kJ / 354.5 kcal
- Białko
- 12.9 g
- Węglowodany
- 37.6 g
- Tłuszcz
- 16.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.2 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 583.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Danubio salato
3 godz.
Rustici alla carbonara
1h 30min
Cracker stella con verdure e ceci insaporiti
40min
Baguette salsiccia e cime di rapa
6h
Torta salata di Pasqua con crema di Parmigiano Reggiano
1h
Lasagne di pane raffermo
1h 45min
Grissini cipolla e pancetta
3 godz.
Focaccia croccante stracchino e squacquerone
2h
Gattò di patate (TM6)
1h 30min
Pizza chiena
5 Std.
Focaccia al latte
6 Std. 30 Min
Crostata albero di Natale
1h 30min