Cream tart al cioccolato

Cream tart al cioccolato

4.5 17 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 8 godz.
8 pezzi

Składniki

Pasta frolla al cacao
  • di farina tipo 00
    180 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di burro freddo, a tocchetti
    130 g
  • di cacao amaro in polvere
    20 g
  • di zucchero
    80 g
  • tuorli
    2
Crema
  • di zucchero
    60
  • di mascarpone
    250 g
  • di panna (min. 30% di grassi)
    250 g
Terminare la preparazione
  • crema gianduia a piacere

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 524.4 kcal / 2194.1 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 39.7 g
Węglowodany 37.2 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 22.8 g
Sód 163.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...