Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 90 g de beurre
- 1 c. à café bombée de miel
- 40 g de farine de blé
- 1 pincée de sel
- 50 g de poudre d'amande
- 90 g de sucre glace
- 3 blancs d'œufs
- le zeste d'un citron jaune non traité
- 250 g de framboises
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 228 kJ / 55 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 3 g
Alternatywne przepisy
Tarte amandine aux poires
2h 30 min
Gâteau aux pommes
1h
Petite pavlova à la rhubarbe
3h 20min
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3h
Muffins crumble aux myrtilles
45min
Rolls à la crème de marron
2 godz. 25 min
Gâteau à la fleur d'oranger et amandes
55min
Financiers pistache et framboise
35 Min
Cake marbré, glaçage rocher
2h 15min
Brioche extra moelleuse
3 godz. 45 min
Tarte aux framboises
1h 20 min
Tarte aux poires Bourdaloue
3 Std. 10 Min