Fondant baulois aux pépites de caramel

Fondant baulois aux pépites de caramel

4.1 27 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 8 godz.
4 parts

Składniki

  • 50 g de bonbons au caramel durs, type Werther's original®
  • 115 g de chocolat noir pâtissier, en morceaux
  • 140 g de beurre demi-sel en morceaux, et un peu pour le moule
  • 145 g de sucre de canne
  • 3 œufs
  • 20 g de farine et un peu pour le moule

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 part

Białko 5 g
Kalorie 1877 kJ / 451 kcal
Tłuszcz 30 g
Węglowodany 40 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...