Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de bonbons au caramel durs, type Werther's original®
- 115 g de chocolat noir pâtissier, en morceaux
- 140 g de beurre demi-sel, en morceaux
- 145 g de sucre de canne
- 3 œufs
- 20 g de farine
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1877 kJ / 451 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 30 g
Alternatywne przepisy
Fondant au chocolat
40min
Tarte amandine aux poires
2 Std. 30 Min
Gâteau aux pommes
1 Std.
Flan pâtissier à la vanille
3 Std. 30 Min
Pudding aux poires et au thé Earl Grey
1 Std. 10 Min
Compotée d'oignons, poires et truffe
30min
Sauce au poivre
25 Min
Far breton aux pruneaux
1 Std.
Coulant au chocolat
40min
Flan à la noix de coco
1 Std. 15 Min
Flan sans pâte
6h
Crumble pommes-framboises
50min