Fondant baulois aux pépites de caramel
TM6 TM5 TM31

Fondant baulois aux pépites de caramel

4.3 (20 ocen)

Składniki

  • 50 g de bonbons au caramel durs, type Werther's original®
  • 115 g de chocolat noir pâtissier, en morceaux
  • 140 g de beurre demi-sel, en morceaux
  • 145 g de sucre de canne
  • 3 œufs
  • 20 g de farine

Wartości odżywcze
na 1 part
Kalorie
1877 kJ / 451 kcal
Białko
5 g
Węglowodany
40 g
Tłuszcz
30 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy