Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 jaunes d'œufs
- 80 g de sucre en poudre
- 100 g de beurre
- 100 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 30 g de noix de coco râpée
- 11 g de levure chimique (1 sachet)
- 2 pincées de fleur de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 481 kJ / 116 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 9 g
Alternatywne przepisy
Brioches suisses aux pépites de chocolat
7u. 5min
Biscuits au citron
55min
Tarte amandine aux poires
2h 30min
Cookies aux pépites de chocolat
25min
Flan pâtissier à la vanille
3h 30min
Chouquettes du goûter
35min
Tarte à la marmelade d'oranges
2u.
Croustillants à la noisette
45 min
Sablés viennois
45 min
Gâche vendéenne
12sa 55 dk
Flan sans pâte
6u.
Flan pâtissier feuilleté
7 godz. 40 min