Zuppa di pesce con cous cous
TM5 TM6

Zuppa di pesce con cous cous

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 4 spicchi di aglio
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 cucchiaio di succo di limone, spremuto fresco
  • 800 g di filetti di cernia, senza pelle (circa 4-6 pezzi)
  • 100 g di cous cous precotto
  • 240 g di cipolle a pezzi
  • 450 g di pomodori a pezzi
  • 40 g di olio di oliva
  • 800 g di acqua
  • 200 g di baccalà ammollato e dissalato
  • 400 g di patate americane dolci, a fette (1 cm)
  • 400 g di cassava (tapioca), a fette
  • 2 banane a rondelle

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2686.2 kJ / 642 kcal
Białko
15 g
Węglowodany
119 g
Tłuszcz
11 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy