Pancia di maiale dorata
TM6

Pancia di maiale dorata

4.5 (2 oceny)

Składniki

  • 5 g di olio extravergine di oliva
    lub 5 g di olio di oliva
  • 200 g di carne di maiale a fette (5x0.5 cm), asciugata su carta assorbente
  • sale a piacere
  • pepe nero macinato a piacere

Wartości odżywcze
na 100 g
Kalorie
1187 kJ / 283.5 kcal
Białko
18 g
Węglowodany
0 g
Tłuszcz
23.5 g
Tłuszcz nasycony
9.5 g
Błonnik
0 g
Sód
60 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy