Pancia di maiale dorata

Pancia di maiale dorata

4.5 2 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
200 g

Składniki

  • 5 g di olio extravergine di oliva
    5 g di olio di oliva
  • 200 g di carne di maiale a fette (5x0.5 cm), asciugata su carta assorbente
  • sale a piacere
  • pepe nero macinato a piacere

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 283.5 kcal / 1187 kJ
Białko 18 g
Tłuszcz 23.5 g
Węglowodany 0 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 9.5 g
Sód 60 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...