Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

Stufato di vitello e verdure all'austriaca a Cottura Lenta
TM6

Stufato di vitello e verdure all'austriaca a Cottura Lenta

2.0 (3 oceny)

Składniki

  • 70 g di olio extravergine di oliva
  • 3 spicchi di aglio
  • 500 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi (3 cm)
  • 100 g di vino bianco
  • 150 g di cipolla a metà
  • 10 g di farina
  • 70 - 80 g di cubetti di prosciutto crudo
  • 1 cucchiaio di paprika dolce
  • 350 g di brodo di carne
  • 1 dado per brodo vegetale
  • 600 - 700 g di verdure miste surgelate
  • 4 uova sode, tagliate in quarti (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2557 kJ / 611 kcal
Białko
41.8 g
Węglowodany
13.8 g
Tłuszcz
28.7 g
Tłuszcz nasycony
11.5 g
Błonnik
5.3 g
Sód
1026.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy