Pain d'épices au miel de châtaignier en cocotte

Pain d'épices au miel de châtaignier en cocotte

4.5 2 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
12 portions

Składniki

  • d'eau
    360 g
  • de miel de châtaignier
    400 g
  • d'épices à pain d'épices
    20 g
  • le zeste d'une orange non traitée
  • le zeste d'un citron jaune non traité
  • de farine de blé
    500 g
  • de sel
    3 pincées
  • de bicarbonate de sodium
    2 c. à café
  • de cassonade
    80 g
  • de sucre vanillé
    2 sachets
  • de levure chimique
    4 c. à café

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 289.6 kcal / 1211.9 kJ
Białko 4.5 g
Tłuszcz 0.6 g
Węglowodany 68.2 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 0.1 g
Sód 375.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...